معجزه گارلیک (قرص سیر) و سیر خام

قرص گارلیک قرص سير,ضد سرماخوردگی، ضد سرطان،ضد ویروس،ضد قارچ،ضد زگیل،زگیل تناسلی،درمان زگیل تناسلی، برداشتن خال،ضد خال،برداشتن طبیعی خال و زگیل

سير به سلامت قلب و تنظيم ميزان کلسترول کمک کرده،از تراکم و انباشته شدن کلسترول بد در بدن جلوگيري مي کند.بنابراين مانع از اثرات مضر کلسترول بد مي شود.
از ديگر اثرات سودمند سير،خاصيت ضد انعقادي آن بوده و جلوي تجمع پلاکت را گرفته و خطر تشکيل لخته را کاهش مي دهد.
سير حاوي ماده اي به نام آلي ئين است،زماني که سير بريده مي شود آلي ئين در تماس با آنزيم آليناز به آليسين تبديل مي شود.آليسين اثرات مهاري بر روي ساخت کلسترول دارد.مطالعات باليني نشان مي دهد که سير موجب کاهش قابل توجه بر روي کلسترول تام و کلسترول بد مي گردد.هر قرص سير نيچرميد حاوي 500 ميلي گرم سير فشرده (آليسين) مي باشد که برابر با 1250 ميلي گرم حبه سير است.آليسين شاخص قدرت و کارايي قرص سير مي باشد.

ديابت، افزايش کلسترول خون و پرفشاري خون سه عامل خطر عمده‌اي هستند که باعث افزايش بروز بيماري‌هاي قلبي – عروقي مي‌شوند. از ديرباز اعتقاد زيادي به نقش سير در کاهش عوامل خطر بيماري‌هاي قلبي عروقي وجود داشته است. در اين تحقيق اثر قرص سير در بيماران ديابتي نوع دوم مبتلا به هيپرليپيدمي مورد بررسي قرار گرفت.

روش بررسي: در يک کارآزمايي باليني (به روش قبل و بعد) بر روي 50 بيمار ديابتي نوع دوم نوع مبتلا به هيپرليپيدمي (39 زن،11 مرد با غلظت کلسترول 220? ميلي‌گرم در دسي‌ليتر)، تاثير مصرف قرص سير بر ميزان قند خون، ليپيدهاي پلاسما و فشار خون مورد ارزيابي قرار گرفت. بيماران قرص‌هاي حاوي 300 ميلي‌گرم پودر سير را سه بار در روز به مدت 6 هفته مصرف کردند. در ابتدا و انتهاي مطالعه، ميزان قند خون، هموگلوبين گليکوزيله، فشار خون و فراسنج‌هاي ليپيدي اندازه‌گيري شدند. همچنين از پرسشنامه ياد آمد 24 ساعته خوراک جهت بررسي مصرف غذايي بيماران استفاده شد. اطلاعات توسط نرم‌افزار SPSS و آزمون آماري t زوج و اطلاعات تغذيه‌اي توسط نرم‌افزار NIII تجزيه و تحليل شد.

يافته‌ها: نتايج مطالعه نشان داد که مصرف قرص سير به مدت 6 هفته به طور معني‌داري کلسترول تام و کلسترول LDL را کاهش مي‌دهد (01/ p
بحث و نتيجه‌گيري: با توجه به نتايج به دست آمده، مشاهده مي‌شود که مصرف قرص سير (900 ميلي‌گرم در روز) به مدت 6 هفته به طور معني‌داري کلسترول تام، کلسترول LDL و فشار خون سيستوليک را کاهش و کلسترول HDL افزايش مي‌دهد.
سيردرماني بدون بو

پيامبر (ص) و امام علي (ع): سير 70 خاصيت دارد.

جالينوس: سير معجون فقرا است.

سير، پني سيلين گياهي است و خام آن قوي تر از پني سيلين و تتراسيكلين مي باشد (آنتي بيوتيك قوي است).

سير درمان كننده امراض زير مي باشد.

كلسترول خون

تري گليسريد

غلظت خون

تصفيه كننده صدا

وزن زياد و شكم بزرگ

حملات قلبي و درد قلب

بوي بد دهان

سكته مغزي

سير ضد باكتري است

درد مفاصل و ورم آن

آنفولانزا و سرما خوردگي

سرفه هاي شديد

ضد سرطان است

قوي ترين ضد آلرژي است
اسپاسم و گرفتگي عضلات

جلوگيري از رويش موي سفيد

ضد انگل مي باشد– همراه با شير

ضد ميكروب است

مننژيت (سرسام) – شفاي 68% بيماران در چين

عفونتهاي قارچي (140 سال پيش آقاي پاستور با عصاره سير قارچهاي ظرف آزمايشگاهي را نابود شده يافت)

تنظيم قاعدگي

فشارخون

كنترل ريزش مو

مفيد براي رماتيسم
سير درماني با روشي ابداعي و بدون بو (يكبار در روز)

طرز و ميزان مصرف :

يك حبه سير جنوب ( به اندازه يك كپسول 500 ميلي گرم) را له كرده و روي زبان قرار دهيد و بلافاصله دو ليوان آب خنك بنوشيد (يا يك ليوان آب خنك + يك ليوان شير گاو خنك يا عرق كاسني شاه تره خنك – براي كساني كه گرم مزاج هستند و به سير حساسيت دارند.)

زمان مصرف: نيم ساعت قبل از صرف غذا (بخصوص صبحانه)

منبع: صفحه9 (گذري بر: گياهان داروئي شوشتر)

عوارض استفاده زياد از سير در مدت طولانى عبارتند از:

1- اسهال

2- نفخ معده

3- بر افروختگى صورت

4- تحريكات معده

5- سر درد

6- سوزش مرى

7- داغى بدن
8- ميل جنسى مفرط

9- ناخوابى

10- تهوع

11- ضربان تند قلب

12- تاول پوست

13- ناراحتى پوست

14- استفراغ

سير به عنوان آنتى بيوتيك

سير يك نوع آنتى بيوتيك با كاربرد گسترده مى باشد. تعداد زيادى از انواع باكترى ها از جمله گرم مثبت و گرم منفى را از بين مى برد. (اين دو دسته از باكترى ها هر كدام داراى انواع مختلف پوشش هستند)

بسيارى از آنتى بيوتيك ها داراى طيف گسترده هستند و اما بعضى ها مانند پنى سيلين فقط يكى از دو گروه باكترى هاى فوق الذكر را مى كشد. دكتر طريق عبدالله، محقق برجسته سير از مركز تحقيقات و كلينيك اكبر شهر پاناماى فلوريدا در نشريه پريونشن منتشر شده در اوت 1987 نوشت: سير گسترده ترين طيف آنتى بيوتيكى را دارا مى باشد كه ما مى شناسيم. سير ضد باكترى، قارچ، انگل، تك ياخته و ويروس مى باشد. پژوهشگران حتى دريافته اند كه عصاره سير خام روى موش هاى صحرايى از آنتى بيوتيك معمولى مؤ ثرتر است.

سير به عنوان آنتى بيوتيك چه نقشى دارد

1- خوردن سير خام باكترى هاى عفونى روده ها را مستقيما معدوم مى كند.

2- سير له شده در آب به صورت دوش آب (153) و يا قرار دادن سير حبه شده در واژن عامل عفونت را در ناحيه واژن معدوم مى كند.

3- قطره بينى سير مستقيما ويروس هاى عامل سرماخوردگى و آنفولانزا را از بين مى برد.

4- تركيبات گوگردى سير كه جذب غذا شده باشد به صورت بلع يا ضماد و بعد از طريق ريه ها موجب قلع و قمع باكترى ها و ويروس هاى ريه و ناحيه برونش مى شود.

5- آب و يا روغن سير كه روى عفونت قارچى انگشتان پا ماليده مى شود، باكترى استافيلو كاس و ساير عفونت هاى جلدى را مستقيما از بين مى برد. دكتر هيروميشى سومى يوشى (154) و عده اى ديگر از دانشگاه تكزاس ‍ گفته اند

چون سير خام باعث سوختگى و آسيب به بافت ها و باكترى هاى مفيد مى گردد، سيرخام به مقدار زياد به عنوان آنتى بيوتيك نبايستى تجويز شود. تجويز سير با دز زياد براى مدت طولانى موجب كم خونى و آسيب به باكترى هاى مفيد روده (155) مى شوند (به فصل 13 اثرات جانبى سير مراجعه شود ) من شخصا مخالف هستم كه مصرف سير با دز پايين اثر آنتى بيوتيك كمترى از خوردن داروهاى زياد كه عوارض جانبى دارند، داشته باشد. در آزمايش هاى علمى به اثبات رسيده است كه سير طى قرن ها در معالجات بالينى انسان ها آنتى بيوتيك مؤ ثرى بوده است. همان طور كه در فصول گذشته مشاهده شد امروزه نيز مصرف سير به همان نحو ادامه دارد. همچنين بحث در مورد قضيه اثبات شده اى كه فقط تركيبات آلى سين سير خاصيت ضد ميكروبى دارد، در جريان است. آلى سين در مصرف زياد سير براى سلول ها مسموميت زا و عامل سوختن پوست و يا اختلالاتى در شكم مى باشد.

بهترين طريق خوردن سير به عنوان آنتى بيوتيك كدامند؟

بدون ترديد سير تازه خام به انواع ديگر آن مزيت دارد، چرا كه حرارت دادن از خاصيت آنتى بيوتيكى آن مى كاهد. پودر سير يا كپسول هاى سير يا كلا فاقد اثرات آنتى بيوتيكى بوده و يا خيلى كم اثر دارند. پژوهشگران چينى دريافتند كه اثر آنتى بيوتيكى روغن سير بعد از بيست دقيقه جوشاندن كاملا از بين مى رود. ديگر پژوهشگران نيز به اين نتيجه رسيده اند كه خاصيت آنتى بيوتيكى سيرى كه در انبار نگهدارى مى شود به تدريج كاهش مى يابد. بسيارى از اثرات دارويى سيرى كه حرارت داده شده و در غذا پخته مى شود (بجز اثر آنتى بيوتيكى آن) باقى مى ماند. ضمنا سير را بايستى خرد كرد و يا آن را له كرده و خورد.

بريدن سير باعث از بين رفتن اثر آنتى بيوتيكى سير و واكنش شيميايى مى باشد.

اشكال دلخواه با اثر آنتى بيوتيكى سير عبارتند از:

1- خيساندن سير در اتانل: سير خرد شده يا له شده كه رويش را اتانل گرفته و يك شب مانده باشد.

2- سير در سركه : به همان نحو بالا و به كار بردن سركه به جاى اتانل.

3- سير و عسل : به ترتيب بالا و استفاده از عسل و بدون افزودن آب، كه به يك شربت سرفه با آنتى بيوتيك قوى تبديل مى شود.

4- سير و آب هويج : سه حبه سير را در شش اونس آب هويج ريخته و آن را براى مدت چهار تا شش ساعت در جايى قرار داده و بعد ميل كنيد.

بيمارى قلب و عروق و سير

بيمارى قلب و عروق، حمله قلبى و سكته مغزى امروزه علت اصلى مرگ و مير در ممالك غربى به شمار مى رود، اكثر بيمارى ها به نحوى با شرايين، كه به علت بسته شدن رگ ها و لخته شدن با كلسترول زياد و يا فشار خون زياد مى باشد، ارتباط پيدا مى كند. بسته شدن خون در رگ ها به نحو زير مى باشد، خون لخته شده مانع عبور خون به ماهيچه قلب از طريق رگ هاى تنگ، مى گردد كه قسمتى از قلب صدمه مى بيند. در سكته مغزى همين حالت در رگ هايى كه خون را به مغز مى رسانند رخ مى دهد و بافت مغز به علت كمبود اكسيژن صدمه مى بيند.

تشكيل چربى اضافى در رگ ها كه پلاك ناميده مى شود، مرحله پيچيده اى است. پيدايش زخمى در ديواره رگ بهانه اى براى تشكيل ذخيره بيشتر كلسترول ldl (176) ( ليپو پروتئين با چگالى كم ) مى شود. كلسترول ldl همانند تشكيل زنگ در آهن، اكسيده مى شود، عكس العمل طبيعى سيستم ايمنى در مقابل كلسترول ldl اكسيده شده در رگها باعث بزرگ شدن مواد ذخيره شده مى گردد. زمانى كه رگ باريك تر باشد تشكيل لخته آسان تر مى شود، در حالى كه تمايل خون به لخته شدن بسيار متنوع است، بعضى از اقلام رژيم غذائى و داروها موجب رقت خون مى گردند كه خاصيت لخته شدن آن را كاهش مى دهند. به عنوان مثال قرص آسپرين اين نقش را ايفا مى كند وبه همين علت است كه پزشكان به افرادى كه در خطر ابتلاى به حمله قلبى هستند به طور يك روز در ميان، قرص آسپرين تجويز مى كنند.

بسته شدن شرايين اكثرا با فشار بالاى خون همراه مى باشد و علت احتمالى آن شايد اين باشد كه قابليت ارتجاع رگ ها كه فشار را در خون به وجود مى آورند كمتر گرديده است چگونه سير قادر است از حمله قلبى و سكته مغزى جلوگيرى كند.
مراحل فيزيولوژيكى عمل سير

ذخيره كلسترول ldl در ديواره رگ ها كاهش كلسترول ldl

كلسترول ldl اكسيده مى شود از اكسيدان كلسترول جلوگيرى مى كند

كلسترول اكسيده شده ذخيره، بزرگ تر مى شود. رگ ها قابليت ارتجاعى خود را از دست داده و فشار خون بالا مى رود فشار خون را به حد تعادل مى رساند

لخته هاى خون در رگ هاى باريك شده تشكيل و باعث آسيب به قلب و مغز مى شود با رقيق كردن خون، از تمايل آن به لخته شدن مى كاهد. اگر دانشمندى رؤ ياى ايده آلى را كه بر ضد مهلك ترين بيمارى زمان ما هست مى ديد، آن دارويى بود كه ضمن كاهش كلسترول، كلسترول اكسيده شده در رگ ها را تغيير مى داد، فشار خون را پايين مى آورد، خون را رقيق مى كرد تا تمايل آن را به لخته شدن كم كند، متوجه مى شد كه آن دارو چيزى جز سير نمى باشد كه در حقيقت هر چهار عمل فوق الذكر را انجام مى دهد و بعضى از خواص آن به خوبى داروهاى داروخانه اى كارآيى دارند.

خوردن سير جهت كاهش كلسترول

چنانچه جهت كاهش كلسترول خون سير مصرف مى كنيد، انتظار شفاى آنى نداشته باشيد، در حقيقت مترصد مشاهده افزايش مقدار بيشتر در اولين ماه مصرف باشيد و پس از آن كاهش خواهد يافت، پژوهشگران از علت اين امر بى اطلاع هستند اما دكتر لو از دانشگاه پزشكى لوما ليندا در كاليفرنيا نظر داد كه ابتدا به علت جدا شدن چربى از بافت يا از كبد و راه يافتن به جريان خون مقدار آن را زيادتر نشان مى دهد ولى بتدريج وضع تغيير مى كند.

سير خون را رقيق مى كند

سير، حتى در رژيم هاى غذائى متوسط باعث رقت خون و كاهش عامل لخته شدن آن در رگ ها مى گردد. در اواسط 1970 اثر سير مورد توجه جامعه دانشمندان قرار گرفت. پژوهشگران هندى اعضاى فرقه مذهبى جين (jin) را مورد مطالعه قرار دادنند كه گروهى مطلقا از خوردن سير و پياز امتناع داشتند در حالى كه گروه ديگرى مقادير زيادى از آنها را مى خورند و گروه سومى هم مقدار بينابين پياز و سير را مصرف مى كردند در حالى كه وضعيت هر سه گروه مشابه مى بود، براى مطالعه اثر سير ايده آل بودند. هر نفر از گروه دوم در هفته بيش از يك پوند پياز و حداقل هفده حبه سير خورده بود. خون اين گروه كمتر از دو گروه ديگر مايل به لخته شدن بود و خون گروهى كه اصلا سير نخورده بود، بيشتر تمايل به لخته شدن داشت. اهميت بالينى اين طرز رقيق شدن خون در يك آزمايش بالينى روى بيمارانى كه داراى عارضه متناوب نارسايى خون به عضلات پا و اندام تحتانى بودند انجام شد. در اين شرايط كه تواءم با تصلب شرايين، درد در كفل و ساق پا در اثر كمبود جريان خون به علت تنگى رگ ها ايجاد شده، مى باشد. سير به طور شايانى وضعيت راه رفتن طولانى آنها را بهبود بخشيد. اجرا كنندگان خاطر نشان كردند كه اثرات سير پنج هفته پس از اجراى برنامه و كمك گرفتن از محرك رقيق كننده شروع گرديد. اين نتيجه به دست آمد كه خون رقيق شده قادر است بهتر در رگ هاى تنگ شده جريان يابد. به نظر آمد كه مصرف سير خام و يا پخته تفاوت كمى در رقيق كردن خون دارد. گروهى از پژوهشگران روى بيست نفر بيمارى كه تاكنون ناراحتى قلبى داشته اند بررسى كردند، بيماران به مدت چهار هفته چه به صورت خام و چه به صورت پخته سير مى خوردند سپس فعاليت فيبرى نوليتيك خون (معيار تمايل خون به لخته شدن ) آنها اندازه گيرى شد. پس از شش ساعت از خاتمه مصرف سير فعاليت مذكور افزايش يافت.يعنى تمايل كمترى به لخته شدن وجود داشت. براى افرادى كه سير خام مصرف كرده اند 72 و براى كسانى كه سير پخته خورده بودند 63 و اين ميزان تا دوازده ساعت پس از خوردن آخرين سير يكنواخت باقى ماند، ميزان ها در طول هفته چهارم آزمايش شروع به بالارفتن نمود. در روز بيست و هشتم كه فعاليت فيبرى نوليتيك گروهى كه سير خام خورده بودند 85 و فعاليت فيبرى نوليتيك گروه سير پخته خورده به بيش از 72 بالغ گرديد.
صحبت اين نيست كه كدام ماده سير خون را رقيق مى كند، ماده اجوئن همانند آسپرين خون را رقيق مى كند اما مقدار آن در تركيبات سير نامشخص ‍ است، ساپر پژوهشگران گفته اند كه آلى سين عامل رقيق كننده خون است.

سير فشار خون را كاهش مى دهد

حداقل در هفده مورد آزمايش بالينى به اثبات رسيده است كه سير فشار خون را كاهش مى دهد. اين آزمايش ها در سال 1994 توسط پژوهشگران دانشگاه آكسفورد انگلستان انجام شد و نتيجه حاصل حاكى از كاهش نسبى فشار خون بود. با دز 600 تا 900 ميلى گرم پودر سير (معادل 3.1 حبه سير ) در روز براى دوازده هفته، كاهش انقباضى خون تا 7.7 درجه و كاهش انبساطى آن تا پنج درجه برآورد شد. فشار خون معمولى از90/140 درجه كمتر و فشار خون خطرناك 115/180 بيشتر است. اكثريت فشار خون هاى بالا بين دو حد فوق الذكر در نوسان هستند. بنابراين مصرف سير در اين حد فقط مقدار جزئى فشار خون را تنظيم مى كند.

البته تجويز سير با دز بيشتر اثرات بيشترى خواهد داشت. در آزمايشى (غير از تحليل جامع ) با تجويز 4/2 گرم (كمتر از حبه سير كوچك ) پنج ساعت پس از خوردن آن فشار انبساطى خون به ميزان 16 درجه كاهش يافت البته بيماران تحت بررسى داراى فشار خون بالا بودند. در آزمايش ديگرى به بيماران ده گرم سير تازه در روز كه 12 تا 15 برابر دزى بود كه در آزمايش ‍ اكسفورد داده شده بود به بيمارانى كه داراى فشار خون بالا نبودند داده شد كه نتيجه بهترى در برداشت. بايد بدانيم كه سير حتى اگر فشار خون از جمله : ورزش، كم كردن وزن، رژيم غذائى كم چربى، محدوديت مصرف نمك، غذاى مكمل با افزودن كلسيم، منيزيم، پتاسيم، روغن هاى ماهى، كاهش استرس، ترك سيگار و مشروبات الكلى، كافئين جايگاه والايى را كسب كرده است.

درمان تصلب شرايين (atherosclerosis treatin )

همان طور كه اشاره شد سير قادر است عوامل خطرناك موجب تصلب شرايين: كلسترول، چربى هاى اكسيد شده، چسبندگى خون و فشار بالاى خون را كاهش دهد. سير مى تواند تصلب شرايين را درمان كند، همانگونه كه ديوسكرايدز يونانى در دو هزار سال پيش چندين آزمايش روى حيوانات و دو آزمايش روى انسان انجام داد به اين نتيجه رسيد كه حيواناتى كه همراه با رژيم غذائى سير را نيز مصرف كرده اند مشكلات تصلب شرايين كمترى از آنها كه سير نخورده اند، داشته اند. لازم به ياد آورى است كه خوردن پياز تا حد زيادى همين خاصيت را دارا مى باشد.

Share

دیدگاهتان را بنویسید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.



بازگشت به بالا


Greenmatech
Iran
output_nrpmHy
Euratra
Iran
notruf

 

فیسبوکگوگلاینستاگراملینکدینjobتوییتر