خواص عرق سیر

خواص عرق سیر

خواص عرق سیر خیلی زیاد است بسیاری از خواص آن ناشناخته است.اما نکته مهم چگونه و چه مقدار مصرف کردن آن است. از بزرگترین خاصیت های  سیر اثر روی ویروس هاست و اثر روی سیستم ایمنی. تقریبا هیچ دارویی برای کنترل ویروس ها وجود ندارد مگر آنکه سیستم ایمنی خودش ویروس را مکان یابی کرده و پادتن مورد نظر را بسازد. مشکل مبارزه با ویروس ها در مکان یابی ویروس هاست. هزاران ویروس تا کنون کشف نشده و بسیاری از امراض را ایجاد می کنند.سیر ضد ویروس و محرک سیستم ایمنی و تنظیم کننده آن است. یکی از خواص مهم عرق سیر ضد رماتیسم و میگرن عفونت سینوس ها و ضد زگیل و خال است

پایین آورنده فشار خون ، قند خون ، چربی خون ، تقویت كار گلبولهای قرمز ، تنظیم كننده مقدار كلسترول ،ضدعفونی كننده ، مفید برای ورم معده ، ضد باكتری و ضد سرطان ، جلوگیری از مسمومیت حاصل از نیكوتین سیگار و آلودگی هوا ، خوردن مداوم عرق سیر موهای سفید را سیاه میكند . كم كننده رطوبات معده و مفاصل ، زیبایی پوست صورت

نام این عرق در طب قدیم ثوم می باشد طبع اش دردرجه سوم گرم و خشک می باشد. از بین برنده رطوبت های بدن می باشد و برای دردهای ناشی از روماتیسم در پیران خوب است

باتوجه به اینکه دهان انسان پس از خوردن سیر – به‌خصوص نوع خام و سرخ‌شده آن – بوی ناخوشایندی می‌گیرد، اغلب افراد شاغل از خوردن آن امتناع می‌کنند؛ در حالی که برای این منظور، معمولا خوردن سیب، کرفس، کاهو، سبزی، یک قاشق عسل یا همچنین جویدن چای خشک یا جعفری یا برگ سیر تازه را پیشنهاد می‌کنند.

سیر سرشار از فولیک اسید، ویتامین C، کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم و مقدار کمی روی و ویتامین‌هایB1 ی، B2 وB3 است.

خواص درمانی

– سیر ماده شیمیایی‌ای به نام آلیسین (Allicin) دارد که یک آنتی‌بیوتیک بسیار قوی است و نقش مهمی در نابودکردن طیف وسیعی از باکتری‌ها دارد. این تاثیر حتی بیشتر از پنی‌سیلین و تتراسایکلین است.

– خوردن سیر خام باکتری‌ها را از بین برده و قدرت ایمنی بدن را بالا می‌برد.

سیر پخته نیز نقش کاهش‌دهنده کلسترول خون را دارد، آن را رقیق کرده و از تشکیل لخته‌های خونی جلوگیری می‌کند.

– سیر پخته یک ضداحتقان، ضدسرفه و پیشگیری‌کننده از برونشیت است.

– سیر برای درمان بیماری‌های مختلفی ازجمله آسم، برونشیت، روماتیسم، نقرس، میخچه و زگیل (به صورت موضعی)، سل، دندان درد، نیش‌زدگی و فشار خون‌بالا مفید است. در ضمن، سنگ کلیه را خرد می‌کند و در ضدعفونی‌کردن دستگاه‌های ادراری و عفونت‌های واژینال و مثانه نیز مؤثر است.

– سیر حافظه را تقویت کرده و فراموشی را از بین می‌برد.

– سیر از جمله سبزیجاتی است که باعث پیشگیری از بسیاری از سرطان‌ها می‌شود.

توجه: مادران شیرده در خوردن سیر زیاده‌روی نکنند زیرا سبب تغییر مزه شیر آنها شده و ممکن است نوزاد از خوردن شیر صرف‌نظر کند.

Share

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *



بازگشت به بالا


Greenmatech
Iran
output_nrpmHy
Iran
notruf

 

فیسبوکگوگلاینستاگراملینکدینjobتوییتر