حقایق پنهان درباره شیر و لبنیات

پیغمبر گرامی فرمودند : معده خانه تمام دردها و بیماریهاست.

پیشگفتار از اهورانیوز:

پیش از خواندن نوشتار لازم است بدانید که گیاه خوار ها و میوه خوار ها  در گفتن برخی حقیقت ها اغراق و زیاده روی می کنند و طوری بیان می کنند که همه امراض از خوراک های حیوانی است یا طوری می گویند که همه امراض با گیاه خواری یا خام خواری درمان می شود. درست است که این افراط است و عمومیت ندارد اما باید دانست بیشتر سخنان آن ها تجربی و درست است

مثلا مضر بودن پنیر خیلی ها تجربه دارند خیلی ها از لبنیات تب مالت گرفتند از جمله خود من و خیلی ها بعضی وقتها نه همیشه پس از خوردن ماست استخوان درد شدید گرفتند! یا با خوردن پنیر نفخ کردند کرخت و شل و منگ شدند. نزدیک به نصف مردم حساسیت به شیر دارند و غالب ادمها  نمی توانند کازئین پروتین شیر را تجزیه کنند. یکی از اصلی ترین دلایل بیماری های خودایمنی و دیگر بیماری ها ، ورود پروتنین های ناشناخته به بدن است مثلا جنون گاوی نه با ویروس ایجاد می شود و نه با قارچ و باکتری بلکه تنها یک شکل پروتین تغییر یافته و مرده است که به بدن وارد می شود و اتفاقا کشنده انسان و گاو است.

خیلی از این پروتنین های حیوانی هم قابل جذب نیستند به خصوص چون پخته می شوند تغییر شکل داده نافرم و خطرناک می شوند و سیستم ایمنی آنها را خطرناک تشخیص داده  و پادتن های غیرضرور ترشح می کند و این پادتن های غیر ضرور که همه روزه با خوردن غذای حیوانی ترشح می شود و بعلت شباهت پروتین های گاو و گوسفند و پروتئین های دیگر حیوانی با  بدن انسان موجب می شود این پادتن های غیر ضرور که برای پروتیئن های حیوانی موجود در غذا ساخته می شوند پس از مدتی پروتنین های خود انسان را هم اشتباها مورد حمله قرار می دهد و انواع مختلف بیماری های خود ایمنی که این روزها در جامعه به مرز خطرناک رسیده ایجاد کنند.

همین عارضه را در کنار پروتین حیوانی  با یک استثناء در غذاهای گیاهی  یعنی گلوتن  موجود در برخی غلات بویژه نان و گندم  ایجاد می کنند که خطر آن باندازه پروتئین های حیوانی است و آزمایشات ثابت کرده که گلوتن موجود در گندم و نان با افزایش ترشح پروتئین سطحی زونولین موجب تحریک، چالش و بهم ریختگی سیستم ایمنی با گذشت زمان می شود. پس گیاهخورانی که غلات و غذاهای  گلوتنی و گندمی در ازای نخوردن گوشت بیشتر می خورند بدانند که نخوردن گوشت کافی نیست! تغذیه آنها هم به همان اندازه خظرناکی گوشت خوران و  مصرف کنندگان پروتئین های حیوانی است.

به شکم های برآمده مردم و دندان های خراب و عارضه های استخوانی و گوارشی امراض قند و خود ایمنی و چربی خون و فشار آنها یک نگاهی بیاندازید. داشتن شکم یعنی شما مستعد و آماده بیماری خطرناک هستید.

اما ما اینجا نمی خواهیم  پیشنهاد افراطی به خوانندگان عزیز ارائه دهیم و یا آنها را بترسانیم تنها می توان گفت به حداقل رساندن این موارد و کم کردن و نخوردن تا حد امکان است  مخصوصا برای آنهایی که قصد تغییر رویه غذایی دارند مگر اینکه یک هوس شدید ایجاد شده باشد مهم نیست اگر مقاومت نکنند و بخورند یا مثلا بهتر است گوشت و غذاهای حیوانی را یک روز در میان بخورند و این کار خدمت عظیم هم به سلامتی خودشان، تناسب اندامشان و کمک به جهان و محیط زیست کاهش مصرف انرژی و کاهش هزینه های درمان و جلوگیری از کشتار و آلودگی روح است. با این کار حداقل شما نصفی از سال سالمتر هستید و گیاهخواری سالم در پیش گرفته اید. بله گیاهخواری سالم! چون گیاهخوارانی که حبوبات شکر و غلات زیاد می خورند هم تغذیه سالم ندارند. (پایان پیشگفتار)

آغاز:

اسیدهای آمینه موجود در غذاهای حیوانی از جمله شیر، عمدتاً از اسید آمینه های غنی از سولفور، فسفر، و کلر می باشند و پس از سوخت و ساز نهایی در بدن، تولید اسید سولفوریک، فسفریک و اسید کلریک می نمایند. درحالی که میوه ها و سبزی ها سرشار از منیزیوم و پتاسیم هستند و در نتیجه پس از سوخت و ساز در مایعات بدن، قلیایی باقی می مانند. بنابراین شیر اگرچه قبل از هضم و جذب و متابولیسم، قلیایی است، اما محصول نهایی سوخت و ساز از آن چنانچه ذکر گردید باعث اسیدی شدن بدن می گردد.

در حقیقت مصرف روزمره شیر و سایر مواد حیوانی با اسیدی نمودن محیط داخلی بدن، باعث استخراج کلسیم از استخوان ها (برای خنثی نمودن اسیدیته ی بدن) گشته و برخلاف تصور عامه، نه درجلوگیری از استئوپروز (پوکی استخوان) بلکه در ایجاد آن نقش دارد.

اگر مصرف فرآورده های لبنی برای سلامت استخوان ها و دندانها لازم است چطور هر روز شاهد تعداد افراد بیشتری هستیم که پوکی استخوان حتی در سنین زیر 40 سال می گیرند! نسل ما که روزانه شیر و لبنیات مصرف می کنند، چطور دچار این بیماریها می شوند! آیا مصرف لبنیات آنها کم است؟!

چرا در کشوری مانند هلند که صنعت دامپروری و محصولات لبنی بسیار غنی است، آمار پوکی استخوان بسیار بالاست!

حقیقت علم پزشکی در این مبحث چیست؟
در این مقاله اطلاعاتی علمی درباره مضرات لبنیات و شیر ارائه خواهد شد، قسمتی از حقایق موجود در علم پزشکی که بدلایل اقتصادی و سود آوری صنایع لبنی پنهان شده است. این شما هستید که با آگاهی تصمیم می گیرید برای سلامت خود از چه رژیم غذایی پیروی کنید.

مضرات مصرف لبنیات چیست؟

مضرات مصرف شیر برای دندان و استخوان‌ها

بیشتر مشکلات دندان‌ها ریشه در عدم توازن مواد مورد نیاز بدن دارند که خود در اثر تغذیه ناسالم بوجود می‌آیند. هر کوششی برای درمان بیماری‌های دهان و دندان اگر به موضوع بنیادین تغذیه سالم نپردازد نهایتاً محکوم به شکست خواهد بود. به این دلیل بسیاری از دندانپزشکان به درستی تأکید بر تغذیه درست و سالم برای سلامت کل بدن می‌کنند. بطور کل می‌توان گفت که سلامت دندان‌ها به سلامت کل بدن وابسته است.
نقش سیستم ایمنی بدن در سلامتی بر هیچ کس پوشیده نیست. گفته می‌شود که سلامت سیستم ایمنی در بیماری‌های دهان و دندان نیز نقش عمده بازی کرده اهمیت فراوانی در پیشگیری این بیماری‌ها دارد.

مصرف شیر سیستم ایمنی بدن را مختل می کند.

نقش مصرف شیر در مختل کردن کار سیستم ایمنی بطور خاص و در مساعد کردن محیط کلی بدن برای ایجاد و توسعه بیماری‌ها، سال‌هاست که توسط تحقیقات فراوان ثابت شده است.
محققان نشان داده‌اند که پروتئین موجود در شیر بنام «کازئین» در ایجاد بیماری‌های جدی مانند گروه بیماری‌های “خود ایمنی” (autoimmune)، دستۀ بیماری‌های التهابی، انواع سرطان‌ها و بسیاری ناهنجاری‌های دیگر نقش عمده‌ای بازی می‌کنند.

بیماری های خود ایمنی:
بطور نمونه بیماری‌های خود ایمنی مانند ام اس، آرتروز روماتوئید، دیابت نوع یک، آلرژی‌های مختلف، با مصرف شیر ایجاد و یا پیشرفته‌تر می‌گردند.
این مسئله در مورد بیماری‌های التهابی مانند آرتروز استخوانی، کولیت‌های مختلف و انواعی از سرطان‌ها نیز صادق می‌باشد.

شیر باعث ایجاد و رشد سرطان سینه می شود.

بطور مثال تحقیقاتی در دانشگاه شیکاگو در ایالت ایلی‌نوی نشان دهنده نقش کازئین شیر در ایجاد و رشد سرطان سینه می‌باشد. آزمایشات دیگری ثابت می‌کنند که این پروتئین نقش مخربی در ایجاد و رشد سرطان کبد و پروستات دارد.

چطور شیر در دستگاه ایمنی بدن اختلال ایجاد می کند؟

مکانیسم تأثیر پروتئین شیر در اختلال دستگاه ایمنی بدن بدین صورت است که با مصرف شیر گاو مجموعه‌ای از پروتئین‌های بیگانه وارد بدن انسان می‌گردد. بخشی از این پروتئین‌ها در روده‌ها بشکل نیمه کامل هضم شده ایجاد قطعه پاره‌هایی از زنجیرهای اسیدهای آمینه می‌کنند.
این زنجیرها می‌توانند شباهت ساختمانی به برخی پروتئین‌های موجود در بدن داشته، باعث حمله سیستم ایمنی به این پروتئین‌های نیمه هضم و پروتئین‌های خودی شبیه آنها در بدن گردند. بطور مثال ثابت شده که دیابت نوع یک می‌تواند به دلیل حمله سیستم ایمنی بدن به سلولهای تولید کننده انسولین در پانکراس که شباهت ساختمانی با قطعه زنجیرهای پروتئین‌های نیمه هضم موجود در شیر دارند بوجود آید.
تحقیقات نشان می‌دهد که در کودکانی که دچار دیابت می‌شوند و در دوران نوزادی شیر گاو مصرف کرده‌اند پادتن ضد سرم آلبومین گاوی (Bovine Serum Albumin) یا BSA به حد قابل توجهی بالا بوده در صورتی که در کودکان غیر دیابتی این پادتن به میزان بسیار، بسیار اندک وجود داشته یا کاملا غایب می‌باشد.

چطور شیر باعث اختلال در پروسه تبدیل ویتامین D غیر فعال به فعال می شود؟

پروسه مهم و حیاتی دیگری که توسط مصرف شیر دچار اختلال می‌گردد پروسه تبدیل ویتامین D غیرفعال به فرم فعال در کلیه‌ها می‌باشد.
ویتامین D که در حقیقت نوعی هورمون می‌باشد در بسیاری فعل و انفعالات حیاتی بدن که در سلامتی نقش عمده دارند شرکت دارد. ویتامین D با جلوگیری از تولید سایتوکاین‌ها (Cytokines) از ایجاد بیماری‌های التهابی جلوگیری می‌کند. مصرف شیر گاو با مختل کردن این پروسه باعث ایجاد و توسعه بیماری‌های التهابی می‌گردد.

مکانیسم این مسئله بدین شکل است که ویتامین D در اثر برخورد اشعه ماوراء‌بنفش در پوست بدن تشکیل می‌شود. این ماده سپس توسط جریان خون به کبد رفته در آنجا به فرم متابولیت‌های غیرفعال ذخیره می‌گردد. این متابولیت‌ها سپس در مواقع مورد نیاز در کلیه‌ها به فرم فعال 1.25D در می‌آیند تا نقش‌های حیاتی و مهم خود را ایفا کنند. آزمایشات نشان می‌دهند که مصرف شیر و پروتئین‌های حیوانی به دلیل ایجاد محیط اسیدی در خون از عمل آنزیمهای کلیه در فعال کردن ویتامین D جلوگیری کرده باعث کاهش قابل توجه میزان 1.25D می‌گردند.

میزان ویتامین D فعال در خون همچنین رابطه معکوس با میزان کلسیم خون دارد. هر چه میزان کلسیم خون بالاتر باشد میزان 1.25D یا ویتامین D فعال، کمتر خواهد بود.
کلسیم مادۀ معدنی مهمی در کارکرد درست ماهیچه‌ها و عصب‌هاست. میزان کلسیم در خون توسط شبکه بهم پیوسته‌ای از غدد، هورمونها، کلیه‌ها و روده‌ها کنترل می‌شود. تا از دامنه نرمال خود بالاتر یا پائین‌تر نرود. این شبکه با کنترل میزان جذب کلسیم از غذا، میزان دفع آن در ادرار و مدفوع و میزان گرفتن کلسیم از استخوان‌ها و بلکه دندان‌ها، کنترل شدید و منظم کلسیم خون را به عهده دارد. زمانی که میزان کلسیم خون بالا می‌رود، 1.25D کمتر فعال شده در نتیجه کلسیم کمتری جذب گردیده میزان ترشح و خروج کلسیم ادرار و مدفوع بالا می‌رود.
پس اگر میزان مصرف کلسیم بطور غیر ضروری بالا باشد میزان تبدیل به فرم فعال ویتامین D در کلیه‌ها پائین آمده میزان این ماده در خون کاهش میابد.
بنابراین شیر بعلت داشتن کلسیم و پروتئین بالا از دو طریق در کاهش میزان ویتامین D نقش داشته و در نتیجه بدن را در مقابل عوامل التهابی بی‌دفاع می‌گذارد.

چطور شیر باعث سرعت بخشیدن به رشد سلولهای سرطانی می گردد؟

شیر همچنین به دلیل دارا بودن فاکتورهای رشد انسولین مانند (Insulin like growth Factors, IGF) باعث سرعت بخشیدن به رشد سلول‌ها از جمله سلول‌های سرطانی می‌گردد. بنابراین بسیاری از سرطان‌ها می‌توانند توسط شیر ایجاد شده یا رشد سریع‌تر پیدا کنند.
آنچه در بالا ذکر شد تنها بخش کوچکی از تأثیرات منفی مصرف شیر و پروتئین‌های حیوانی در سلامت است.

عوارض دیگر مصرف شیر گاو چیست؟
می‌توان از نقش آن در تولید بیماری پوکی استخوان، بیماری‌های قلب و عروق، اسهال، عدم تحمل قند لاکتوز، آلودگی‌های هورمونی و آنتی‌بیوتیکی که خود امروزه منشأ بسیاری اختلالات بیماری‌زا می‌باشند نام برد.
جالب توجه است که بدانیم برعکس باور عوام و بخش اعظمی از پزشکان، شیر باعث ایجاد بیماری پوکی استخوان و نه بهبودِ آن می‌گردد.

چطور شیر باعث ایجاد بیماری پوکی استخوان می گردد؟

شیر با تولید محیط اسیدی در خون (به علت میزان پروتئین بالای شیر) آنرا از حالت قلیایی طبیعی خود خارج می‌کند. بدن برای ترمیم و تصحیح این آنرمالی که می‌تواند در صورت ادامه بسیار خطرناک گشته کار ارگان‌ها و سلول‌ها را مختل کند، دست به دامن استخوان‌ها و دندان‌ها می‌گردد تا کلسیم آنها را برای قلیایی کردن خون آزاد کند.
کلسیم بهترین و سریع‌ترین عامل قلیایی کردن خون می‌باشد. این کلسیم آزاد شده از استخوان‌ها سپس توسط کلیه‌ها دفع می‌گردد. در نتیجه مصرف شیر باعث پوکی استخوان‌ها و ضعف دندان‌ها می‌گردد.
بیماری‌های عفونی دهان و دندان و کرم خوردگی‌ها نیز که از جمله در اثر رشد باکتری‌ها صورت می‌گیرد با اختلال سیستم ایمنی بدن در اثر مصرف شیر چنانکه در بالا توضیح داده شد ارتباط بلاواسطه و مستقیم دارند.

تجربه هزاران ساله بشر نشان داده که طبیعی‌ترین غذا برای بشر و بهترین نوع تغذیه برای سلامتی رژیم غذایی مبتنی بر گیاهان است. امروزه تمامی محققان آگاه بدون استثناء مصرف فراوان میوه‌ها، سبزیجات، حبوبات و غلات را برای سلامتی و تندرستی توصیه می‌کنند.
شما هم برای داشتن بدنی سالم و دندان‌هایی محکم و سلامت از مصرف شیر و پروتئین‌های حیوانی در حد ممکن یا بطور کامل اجتناب کرده، سبزیجات و میوه‌ها را بخش عمده تغذیه خود قرار دهید.

تاثیر شیر بر هضم و جذب دستگاه گوارش

دکتر الیس در پاسخ به این پرسش میگوید که اختلال در عمل جذب دستگاه گوارش به چهار دلیل است:

1. شیر و فرآورده های شیر، اسیدکلریدریک معده را به شدت خنثی میکنند.در نتیجه معده به ناچار برای هضم غذا اسید بیشتری ترشح میکند و موجب فرسودگی و از کار افتادگی غدد مولد اسید کلریدریک می شود.
2. راندمان جذب دستگاه گوارش کاهش میشود.
3. شیر و پنیر، میوکوز فراوانی در روده تولید میکنند.این میوکوز اضافی در روده سفت میشود و همچون لایه ای بر روی دیواره داخلی آن ته نشین شده و با جلوگیری از جذب مواد غذایی موجب خستگی مزمن روده می شود.
4. شیر و فرآورده های آن با تولید بیش از حد میوکوز اختلالاتی را در سیستم تنفسی،ریه ها و سینوسها به وجود می آورند.میوکوز در ایجاد آبریزی بینی و خلط گلو نیز عامل مؤثری به شمار میرود.این ماده چسبنده پس از ترکیب با شیر چسبنده تر میشود.در نتیجه مواد زائد حاصل از هضم به سهولت به دیواره اندامهای دفع چسبیده و عمل دفع را دشوار میکند.

اگر شما پس از سرماخوردگی شیر می نوشید،در حقیقت با این عمل بر تراکم خلط سینه و گرفتگی بینی خود می افزایید. به هر تقدیر اگر با هر کدام از مشکلات گوارشی یاد شده روبرو هستید بهتر است هرچه زودتر شیر و پنیر را از جیره غذایی خود حذف کنید.

تاثیر نوشیدن شیر بر کار قلب و سیتم تنفسی

دکتر کرن اسل باچر،رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد میگوید که شیر هموژنیزه یکی از دلایل عمده بیماری قلب در آمریکاست.

مضرات ماست:

الف: 25 درصد ماست اسيد لاکتيک است.

ب: اسيد لاکتيکموجب تضعيف نرونهای مغزی می شود.

ج: اين ماده موجب اسيدی بودن محيط شده و جذب مولکولهای کلسيم دچار اشکال می شود.

د: ماست موجب يبوست مزاج شده و گرفتاريهای عديده ای را موجب می شود.

ه: بر اثر يبوست مزاج سم خطر ناکی بنام پتومائين و گازهای سمی از جمله اندل , اسکاتل , فنل و سولفور در روده توليد شده و دوباره جذب خون شده و سيستم عصبی را مختل ميکند.

ماست و عدم جذب آهن غذا :
به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه خبری آبزرور فرانسه، مصرف ماست در حین غذا خوردن باعث کاهش جذب آهن در بدن می شود. بنابراین گزارش، وجود فراوانی کلسیم در لبنیات باعث کاهش جذب آهن در بدن می شود زیرا اولویت جذب با کلسیم است و آهن جذب نشده و مستقیما دفع می گردد.

ماست و بیماری پارکینسون:
آخرین تحقیقات حاكی از آن است كه مصرف مقادیر زیادی از محصولات و فرآورده های لبنی خطر ابتلا به بیماری پاركینسون را در مردان افزایش می دهد.

مضرات کشک پاستوریزه

پس از تهیۀ پنیر، ماده ای بد بو، به رنگ زرد مایل به سبز از آن باقی می ماند که کشک نامیده می شود. روزنامۀ لس آنجلس تایمز در شمارآ چهارم دسامبر 1978خود می نویسد: تنها 10درصد حجم شیری که برای تولید پنیر به کار می رود به پنیر و بقیه آن به کشک تبدیل می شود. نظر به افزایش تولید پنیر در چند سال اخیر،تولید کنندگان پنیر در جست و جوی راه های تازه ای برای به مصرف رساندن کشک برآمده اند.
مضرات کشک از نظر آلودگی حدود صد تا دویست بار قوی تر از زائدات آبهای آلوده است.با وجود این،در تهیه بسیاری از مواد غذایی بسته بندی شده به کار میرود. به هر حال اگر مایلید جریان خون خود را پاکیزه نگاه دارید،از خوردن این ماده غذایی زیانبخش جداً احتراز کنید.

حالا فکر می کنید با نوشیدن شیر و مصرف لبنیات کلسیم بدنتان تامین می شود؟ و از پوکی استخوان در امانید؟
فکر می کنید لبنیات، سلامت بدنتان را تضمین می کنند؟
” انسان در میان تمام موجودات روی زمین تنها نوعی است که می خواهد تا پایان عمر شیر مصرف کند، آنهم شیر موجودات دیگر را، اما به چه قیمتی؟!”

مضرات لبنيات: مضرات ماست دوغ و شیر پنیر

امام کاظم(ع) فرمود: هرکس مي خواهد ماست بخورد و ماست او را زيان نرساند! روي آن هضم کننده اي هم بخورد. پرسيده شد: هضم کننده چيست؟ فرمود : نانخواه.    اصول کافي

از اين حديث بخوبي مشهود است که ماست ذاتا” مضر براي سلامتي مي باشد.

  مضرات لبنيات ( دوغ -ماست – پنير – کره – غارا -بستني)

ريزش مو

سفيد شدن مو زودتر از موعد

بيماري هاي چشم

سينوزيت

صرع

تنگي نفس

آسم

درد گلو

خرو پف

ناراحتيهاي معده

ورم روده و معده

ترش کردن معده

کوليت – بواسير – فيستول – شقايق

 آب آوردن اعضائ بدن (بيضه- سينه -دست – پا- قلب- مغز )

کيست سينه زنان

انواع تومور (تومور مغزي تومور استخوان)

ازدياد رشد سلولهاي سرطاني

گرفتگي قلب

بزرگي قلب

عرق زياد و بد بو بدن

عرق سوز شدن بدن

چاقي

خواب آلودگي صبح

آبريزش دهان

پريد دردناک

خونريزي زياد ماهانه زنان

نازائي

زود انزالي آقايان

دختر بودن همه فرزندان

سرد مزاجي

لکه هاي سياه صورت

خارش بدن

سودا ( اگزما)

برص:لک و پيسي

آرتروز گردن

آرتروز زانو

ديسک کمر

پوکي استخوان از بين برنده آنزيم استخوان ساز

دردهاي استخواني

سردي استخوان

سردي بدن

رماتيسم مفاصل

آرتريت روماتوئيد

خار پاشنه پا

گرفتگي مچ دست

بيماري MS – ALS

لقوه

رعشه – پارکينسون

آلزايمر -فراموشي

کندي عکس العمل

جنون آني

لکنت زبان

ناراحتي اعصاب

افسردگي

وسواس

دروغ زياد

ترس

دلهره و اضطراب

شب ادراري

بيش فعالي کودکان

بدي رانندگي

جن زدگي

تنبلي و سستي

بيماري هاي کليه

سنگ کليه

سنگ مثانه

کم خوني

فشار خون بالا

غلظت خون

جوش صورت

تيروئيد

پيري زودرس

و بيماريهاي اتوايميون …

علت اصلي اين بيماريهالبنيات مي باشد

آيا مي توان باز هم توصيه به فوايد لبنيات کرد؟؟؟؟

آيا مي دانيد شرط اصلي بهبودي اين بيماريها نخوردن لبنيات و ترشيجات مي باشد!!!

پنير را در صبح نخوريد و شب پنير ليقوان كم نمك بخوريد با نان و سبزي چند گردو و چند خرما
مفيد براي: 1- كم خوني 2-ساييدگي استخوان 3- پوكي استخوان

مضرات شیر و ماست پاستوریزه

32 تا بیماری برای ماست است. وقتی بچه ماست بخوره (منظور ماست پاستوریزه است) بچه پیش فعال می شه، گفتم که بچه پیش فعال یعنی چی، مثلاً کسی ماست می خورد 4 ساعت می خوابد دیگه توان اینکه یک تحقیق 30 دقیقه ای کنه ندارد.

خوب حالا شیر، شیر معمولاً یک قندی داره به نام لاکتوز، در افراد بزرگ سال انزیم لاکتوز وجود ندارد در نتیجه با خوردنش حالت تهوّع می گیرند یا دچار اسهال می شوند یا دچار یبوست می شوند؛ خوب جدیداً امدن شیر های کم لاکتوز تولید کردند درحالی که شیری این طوری باشه دیگه به درد نمی خوره، ما نمی گوییم شیر بد، ماست بد، اگر رفتید داخل یک ییلاقی که گوسفند فقط علف صحرا را خورده، بخورید نوش جانتون ولی ماستش را کمتر بخورید، یکم به ماستش نعنا، پونه، نمک ، موسیر بزنید و کم بخورید عیبی نداره ولی ماست های پاستوریزه می خورید و عصبی می شوید خوب ماست چه کار می کنه؟ یک چهارم ماست اسید لاکتیک است، اسید لاکتیک چه کار می کنه؟ ایجاد اسیدوز در بدن شما می کنه که دو قسمت بدن تان را فعال می کنه یکی ریه است که به نفس نفس می افتی که این هیدروژن را خارج کنه یکی هم کلیه تون فرسوده می شود تا این حالت اسیدی ماست را خارج کنه، خوب داخل مغز چه اشکالی ایجاد می شه؟ نورون های مغزی را فعالیتش را کم می کنه.

کلسیم موجود در شیر و ماست جذب نمی شود!

اين مقدار کلسيمی که امروزه توصيه می شود استفاده شود منطقی نيست. استفاده از سه ليوان شير روزانه که برابر است با 1000 ميلی گرم کلسيم در روز که 900 ميلی گرم آن از طريق مدفوع و 100 ميلی گرم آن از طريق ادرار دفع می شود. سوال: چقدر از اين مقدار کلسيم مصرف شده جذب شده است ؟…

برای اطلاعات بیشتر مقاله متابولیسم کلسیم و فسفات را بخوانید.

مضرات ماست چکیده نشده

امروزه خوردن ماست در کنار غذا برای خیلی ها یک عادت شده است. ولی باید دانست که طبع ماست سرد و تر بوده و اسید لاکتیک زیاد تولید میکند. ماستی که چکیده نباشد در آب آن سردی زیاد است. مضرات مصرف زیاد ماست چکیده نشده:
1- پوكي استخوان و سائيدگي استخوان
2- شب ادراري بچه ها
3- يبوست
4- ناراحتي اعصاب و روان
5- صرع (براي كساني كه طبع سرد دارند)
6- عرق كردن زياد
7- آلرژي
8- عرق كردن زياد (كف دست – زير بغل – كف پا)
9- ارترز
10- رماتيسم
11- سيستم ايمني بدن را كم مي كند خار استخواني در پاشنه پا يا در استخوان دنبالچه ايجاد مي كند و نمي تواند روي صندلي بنشيند.

سعي كنيد بجاي ماست سالاد استفاده كنيد. اگر ماست ميل داشتيد از ماست چكيده + نمك + پونه كوهي يا نعناع + كاكوتي + پودر موسير بمقدار كم استفاده كنيد.

 

منابع
1) دکتر زرین آذر، دارای بورد فوق تخصص در بیماری های کبد، دستگاه گوارش و تغذیه از دانشگاه UCI آمریکا

http://www.veganforum.ir/showthread.php?t=1829

http://bahardaily.com/Pdf/89-01-15/8.pdf

2) http://www.avesinaaa.mihanblog.com/post/421

3) Karjalainen J, Martin JM, Knop M et al., “A bovine albumin peptide as a possible trigger of insulin -dependent diabetes”. N England J med. 1992; 327:302-7

4) American Academy of Pediatrics work group on cow’s milk protein and diabetes mellitus. Infant feeding practices and their possible relation to the etiology of diabetes mellitus; Pediatrics 1994; 94: 752-54

5) Cavallo MG, Fava D, Monetini L, “ Cell mediated immune response to beta-casein in recent onset insulin-dependent diabetes: Implication for disease pathogenesis”. Lancet 1996; 348: 926-28

6) Outwater JL, Nicholson A, Barnard ND. “ Dairy products and Breast cancer. The IGF-1, estrogen and BGH Hypothesis”. Med. Hypoth. 1997; 48:453-61

7) Gregorio DI, Emrich LJ, … “ Dietary fat consumption and survival among women with breast cancer”. J Natl cancer Inst 1985; 75: 37-41

8) Holm LE, Callmer E, Hajalmar ML, … “ Dietary habits and prognostic factors in breast cancer”, J Natl cancer Inst 1989; 81:1218-23

9) Cramer DW, Willett WC, Bell DA, et al. “ Galactose consumption and metabolism in relation to the risk of ovarian cancer”. Lancet 1989; 2:66-71

10) Ratner D, Eshel E,… “ Juvenile rheumatoid arthritis and milk allergy”. J Royal Soc med 1985; 78:410-13

11) Remer T, Manz F, “ Estimation of the renal net acid excretion by adults consuming diets containing variable amounts of protein”. Am clin nutr 1994; 59: 1356-61

12) Feskanich D, Willett WC,… “ Milk, dietary calcium and bone fractures in women: a 12-year prospective study”. Am J Publ Health 1997;87:992-97

13) Van de Laar MAFJ, Van der Korst JK, “ Food intolerance in rheumatoid arthritis. A double blind controlled trial of the clinical effects of elimination of milk allergens and azo dyes”. Ann Rheum Dis 1992; 51:298-302

14) Also same authors , Food intolerance in RA. Clinical and histological aspects. Ann Rheum Dis 1992;51:303-6

15) Chan JM, Stampfer MJ, Ma J et al, “ Insulin- like growth factor-I (IGF-I) and IGF binding protein-3 as predictors of advance stage prostate cancer” J Natt cancer Inst; 94(2002): 1099-1109

16) Norris JM, and Pietropaolo M, Review article; controversial topic series: Milk Protein and Diabetes. J Endocrinol. Invest. 22(1999):568-580

17) Swan RL, Multiple sclerosis: correlation of its incidence with dietary fat Am.J.Med. Sci.; 220(1950):421-430

18) Dip JB. The distribution of MS in relation to the dairy industry and milk consumption; New Zealand med. J 83( 1976): 427-430

19) McDougall JM. 2002 “ MS stopped by McDougall/ swank program”,

20) Malosse D, and Perron H. “Correlation analysis between mild and dairy product consumptionand multiple sclerosis prevalences: a worldwide study. Neuroepidemiology 11(1992):304-312

21) Bronsan JT, and Bronsan ME, “Dietary protein, metabolic acidosis and calcium balance, In:H.H. Darper(ed.) advances in nutritional research, pp.77-105 New York: plenum press, 1982

22) Savilahti E, Akerblom HK, “ Children with newly diagnose insulin dependent diabetes have increased levels of cow’s milk antibodies”, Diabetes Res.7(1998):137-140

23) Yakota A, Yamaguchi T, “ Comparison of islet cell antibodies, islet cell surface antibodies and anti bovine serum albumin antibodies in type I diabetes., Diabetes Res. Clin. Pract. 9(1990):211-217

 

Share

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *



بازگشت به بالا


Greenmatech
Iran
output_nrpmHy
Iran
notruf

 

فیسبوکگوگلاینستاگراملینکدینjobتوییتر