سیب زمینی آب پز و ترشی معده

آنهایی که معده ضعیفی دارند می دانند سیب زمینی آب پز می تواند چه ترشی زیادی در معده ایجاد کند. البته هیچ کس با معده ضعیف به دنیا نمی آید بلکه کسانی که تعادل در رزیم غذایی را از کودکی رعایت نمی کنند معده آنها ضعیف می شود مخصوصا آنها که از بچگی هر روز گوشت و غذاهای سنگین می خوردند

سیب زمینی آب پز مخصوصا سیب زمینی های بزرگ که مغز آنها پخته نمی شود چون سیب زمینی به طور خام ، گیاهی سمی است حتی برگهای های آن توهم زای قوی هستند اما پس از پختن آن، سم سولانین آنها خنثی می شود اما سیب زمینی هایی آب پزی که مغز آنها پخته نمی شود برای معده  بسیار سمی هستند بشدت موجب تحریک و ترشی معده می شوند به همین دلیل توصیه می شود پیش از آب پز کردند یا بعد از گرم شدن آب با چیز نوک تیری مثلا نوک کارد سیب زمینی ها را سوراخ سوراخ کرده تا آب جوش به مغز سیب زمینی رفته و سم سولانین را خنثی کند

هر چه سوراخ ها بیشتر و عمیق تر بهتر

اما در سیب زمینی سرخ کرده این سم وجود ندارد و با خوردن سیب زمینی سرخ کرده ترشی معده پیش نمی آید اما در عوض یک سم بسیار خطرناک دیگر به نام اکریل دی امید هنگام سرخ کردن تشکیل می شود که بشدت چاق کننده و و در درازمدت سرطان زا هستند به همین دلیل بهیچ وجه خوردن سیب زمینی سرخ کرده و حتی تمام غذاهایی که در روغن به مدت بیش از یکی دو دقیقه سرخ می شوند و یا روغن اندود هستند را توصیه نمی کنم

غذاهای سالم غذاهای خام بدون روغن یا آپ پز کرده هستند البته گوشت در هیچ شکلی از آن خوب نیست و خطرناک تریمن غذای بشر گوشت (جسد حیوانات ) است.

یادتان نرود غذای اصلی بشر در درجه اول میوه هست و در درجه دوم به میزان کمتر سبزی و صیفی جات می باشد. غذاهای گیاهی نشاسته دار هم زیاد خوب نیستند

Share

دیدگاهتان را بنویسید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.



بازگشت به بالا


Greenmatech
Iran
output_nrpmHy
Euratra
Iran
notruf

 

فیسبوکگوگلاینستاگراملینکدینjobتوییتر