خواص تخم پاپایا

دانه‌های پاپایا از میزان قابل توجهی مواد مغذی برخوردارند. به عنوان مثال، این دانه‌ها سرشار از چربی، پروتئین، منیزیم، فیبر، کلسیم و فسفر هستند. مهم‌تر آن که این دانه‌ها حاوی پاپایین، نوعی آنزیم خاص در پاپایا، هستند که ارتباط نزدیکی با بهبود سلامت گوارش دارد. افزون بر این موارد، دانه‌ پاپایا حاوی مقادیر زیادی از آلکالوئیدهای مختلف و همچنین آنزیم‌های پروتئولیتیک هستند که هر یک از این‌ها می‌توانند برای سلامت بدن مفید باشند.

خواص دانه پاپایا
۱- مراقبت از پوست:
یکی از خواص دانه پاپایا بهبود سلامت پوست است. آنتی اکسیدان‌های موجود در پاپایا می‌توانند از پوست در برابر آسیب‌های ناشی از رادیکال‌های آزاد محافظت نمایند و نتیجتاً کاهش چین و چروک و علائم پیری را به همراه داشته باشند.

۲- سم زدایی از بدن:
مطالعات درباره خواص دانه پاپایا نشان از آن دارند که این دانه‌ها می‌توانند به تقویت عملکرد کلیه و افزایش سم زدایی از بدن کمک کنند

۳- خواص ضد التهابی:
از خواص دانه پاپایا می توان گفت که این دانه‌ها به عنوان یک درمان طبیعی دردها و همچنین التهاب‌های بدن استفاده می‌شود.

۴- تقویت سیستم ایمنی:
تقویت سیستم ایمنی هم از خواص دانه پاپایا است. فلاونوئیدهای موجود در دانه‌ پاپایا می‌تواند بدن را در برابر عوامل بیماری‌زا محافظت نماید.

۵- پیشگیری از سرطان:
شاید از این خواص دانه پاپایا تعجب کنید اما تحقیقات نشان از آن دارند که این دانه‌ها حاوی برخی ترکیبات هستند که در کاهش و یا قطع رشد تومورهای سرطانی مفیدند.

۶- بهبود سلامت گوارش:
گفته شد که این دانه‌ها حاوی پاپایین هستند. پاپایین یک آنزیم گوارشی است که می‌تواند موجب تنظیم جذب مواد مغذی و حرکات روده شود.

عوارض جانبی دانه پاپایا
با وجود خواص دانه پاپایا ، در برخی شرایط خاص، می‌توانند موجب برخی عوارض جانبی ناخواسته شوند. این عوارض عبارت اند از:

۱- فشار خون
تحقیقات درباره خواص دانه پاپایا نشان می‌دهند که دانه‌های پاپایا در کاهش فشار خون مفیدند، اما اگر به همراه داروهای فشار خون مصرف شوند می‌توانند خطرناک باشند.

۲- باروری
از قدیم از دانه‌های پاپایا برای پیشگیری از بارداری استفاده شده است. بنابراین اگر خواهان باردار شدن هستید، و یا در دوران بارداری به سر می‌برید، از مصرف این دانه‌ ها اجتناب کنید.

۳- سلامت قلب:
هر چند که خواص دانه پاپایا بسیار است اما مقدار زیادی چربی در این دانه‌ها وجود دارد و، بنابراین، مصرف زیاد این دانه‌ها می‌تواند بر روی سطح کلسترول اثر سؤ نهاده و نتیجتاً اختلالات قلبی را سبب شود.

Share

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *



بازگشت به بالا


Greenmatech
Iran
output_nrpmHy
Iran
notruf

 

فیسبوکگوگلاینستاگراملینکدینjobتوییتر